اتحادیه نخبگان زمینه ساز ایجاد همکاری و اتحاد بین اقشار با استعداد و نخبه جامعه
تاریخچه فعالیت و شکل گیری اتحادیه نخبگان
اتحادیه نخبگان ابتدا در قالب یک تشکل تخصصی زیر مجموعه کمیته تحقیقات معاونت تحقیقات و فناوری کار خود را آغاز کرد، سپس با تاسیس کمیته تخصصی مخترعات در معاونت تحقیقات و فناوری فعالیت خود را در دو شاخه تخصصی زیرمجموعه نخبگان یعنی پژوهشگران و مخترعین متمرکز نمود.. سپس با گسترش فعالیت واحد های مربوط به اساتید هیئت علمی و واحد مربوط به رویداد های علمی فعالیت خود را آغاز نمود و موفق با مشارکت علمی و اجرایی در بسیاری از طرح های تحقیقاتی و اختراعات و رویداد های ملی و بین المللی و دانشگاهی و و ارائه مشاوره و برگزاری کارگاه های آموزشی و مهارت افزایی گردید.
سپس با نامه رسمی معاونت تحقیقات و فناوری به ریاست پارک های علم و فناوری و مراکز رشد
این مجموعه همکاری خود را در حوزه کارآفرینی و اشتغالزایی با پارک علم و فناوری و مراکز رشد دانشگاهی و شرکت های صنعتی و دانش بنیان و نوپا و همچنین شرکت های شتابدهنده و تیم های خلاق و نمایشگاه های فناوری آغاز نمود و موفق با انعقاد تفاهمنامه با پارک علم و فناوری و شتابدهنده ها و کسب افتخارات متعدد گردید. همچنین همکاری هایی را با سایر سازمان ها از جمله سازمان محیط زیست، جهاد کشاورزی، میراث فرهنگی و گردشگری و سازمان تحقیقات و فناوری و پژوهش های علمی آغاز نمود.
تعداد قابل توجه اختراعات، پژوهش ها ، ثبت شرکت ها، برگزاری رویداد ها، مشارکت و حضور و کسب افتخارات در جشنواره و نمایشگاه ها و استارت آپ ها، و موارد بسیار ارائه مشاوره ها و برگزاری کارگاه های آموزشی و مذاکرات بین دانشگاهی و بین المللی و درنهایت ایجاد یک شبکه معتمد کامل از نخبگان نشان دهنده موفقیت های کم نظیر و بی مثال این مجموعه می باشد.
مجوزات فعالیت:
اتحادیه نخبگان تحت عنوان مجمع اتحاد نخبگان ایران با شماره مجوز 21004 فعالیت خود را آغاز نمود و با تاسیس واحد های اختصاصی برای مخترعین نخبه تحت عنوان کمیته مخترعین با شماره مجوز 14566 از معاونت تحقیقات و فناوری و کانون مخترعین خلاق به شماره مجوز 35910 و کانون متفکرین ایران به شماره مجوز 19400 و همچنین انعقاد تفاهم نامه با پارک علم و فناوری و مراکز رشد و شتابدهنده ها و موسسات و شرکت های دانشبنیان طیف فعالیت گسترده تری را کلید زد و نهایتا با تجمیع و اتحاد چندین کانون و انجمن و تشکل ها و گروه های نخبگانی فعالیت خود را تحت عنوان اتحادیه نخبگان ایران آغاز نمود. تمامی زیر مجموعه های تشکیل دهنده اتحادیه نخبگان دارای مجوزات لازم از از سازمان های مربوطه می باشند ضمن اینکه این مجموعه براین باور است که اتحاد نخبگان مقدم و مستغنی بر هر جوازیست، لذا امید است با اتحاد و همکاری نخبگان اقدامات شایسه ای در جهت پیشرفت و تعالی و حفظ حقوق فردی و اجتماعی برداشته شود.
اهداف
با رویکرد توجه به جذب نخبگان و به کارگیری از پتانسیل های آنها در جهت رشد وشکوفایی ایران فعاليت هاي گسترده اي را در اين خصوص آغاز نموده است كه پاره اي از اهم فعاليتهاي اجرايي اين مجموعه به شرخ ذيل مي باشد.
1-شناسایی و حمایت از استعداد جوانان با ایجاد اتحاد نخبگانی با مشارکت عضویت صدها تن از نخبگان ایرانی سراسر جهان
2-ایجاد ارتباطات و همکاری سازنده ما بین سازمان ها و انجمن های مخترعین و دانشجویی و نخبگانی و شرکت های فناور و دانشبنیان ملی و بین المللی
3-ارائه مشاوره و راهنمایی و حمایت از فعالیت های هزاران مخترع و پژوهشگر
4-برگزاری کارگاه ها و دوره های آموزشی در زمینه های پژوهش، مالکیت فکری، کارآفرینی و تحصیل
5-ارائه خدمات تسهیلگر امور نخبگان از جمله خدمات مالکیت فکری، همکاری های پژوهشی و کارآفرینی
6-تسهیل امور اعزام مخترعین و نخبگان به مسابقات و جشنواره های بین المللی
7- انعقاد تفاهم نامه همکاری با ارگان ها و سازمان های علمی و نخبگانی دولتی و غیر دولتی ملی و بین المللی